Aanmelding/Tarieven


Aanmelding

U kunt zich particulier aanmelden onder telefoon nummer 0651747977 of mailen naar hildadeweerd@ziggo.nl. Als u mij niet rechtstreeks aan de lijn krijgt spreek dan Uw naam en telefoon nummer in en dan bel ik U zo snel mogelijk terug. We maken dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek, In dit gesprek worden er afspraken gemaakt over de therapie vraag, de therapie duur en de betaling.

Daarnaast kunt u zich ook door de huisarts of een BIG geregistreerde professional door laten verwijzen.

 

Tarieven

Een oriënterend gesprek van een half uur is gratis, daarna bedragen de kosten:

  • Volwassenen                      1 uur     € 65,-
  • Echtpaar                             1,5 uur  € 85,-
  • Kinderen                             45 min.  € 55,-
  • Groepstherapie                  1,5 uur   € 35,-

De prijzen zijn inclusief BTW, materiaalkosten, verslaglegging en overleg met ouders of verwijzers.

Bij aanvang van de therapie word er een behandel overeenkomst gesloten.

 

Vergoeding verzekeraars

  • Creatieve therapie wordt bij verschillende verzekeringen vergoed in het aanvullende pakket onder de alternatieve therapieën of psycho sociale hulpverlening. Voor een overzicht van ziektekostenverzekeraars verwijs ik U naar de website.
  • De beeldende therapie kan omschreven worden als creatieve therapie, vaktherapie, overige psychologische zorg of alternatieve geneeswijze, afhankelijk vanaf welke verzekering u heeft.
  • Wanneer u onder behandeling bent van een BIG geregistreerde behandelaar, zoals een psychiater, psycholoog of psychotherapeut, is het ook mogelijk dat er een verwijzing voor de beeldende therapie word afgegeven. In dat geval kan de hoofdbehandelaar “bijvoorbeeld de psychiater” voor een aantal uren een verwijzing naar de beeldende therapeut doen.